Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Δευτέρα, 24 Μαΐου 2010

Αλλαγή προγράμματος Σάββατο 29 Μαΐου


Απ' ότι φαίνεται κάποιοι είχαν την ίδια ιδέα με εμάς για το Σάββατο στις 29 του Μάη για αφήγηση παραμυθιών.  Δείτε στο παρακάτω λινκ:
http://mythologue.blogspot.com/.
Ως εκ τούτου αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε κι εμείς κάπως νωρίτερα προκειμένου να παρευρεθούμε κι εμείς εκεί. Οπότε σας περιμένουμε στις 17.00 το Σάββατο για ένα απογευματόβραδο γεμάτο Παραμύθια για μικρούς και μεγάλους! Να αφηγηθούμε τις ιστορίες μας - να ακούσουμε και να παίξουμε στον χώρο της Αριστοβούλου. Μετά, το πρόγραμμα περιλαμβάνει "σωματική άσκηση" καθώς θα ανηφορίσουμε όλοι μαζί στον λόφο του φιλοπάππου και θα συνεχίσουμε με μαγευτική βραδιά, απ' ότι φαίνεται, κάτω από τα δέντρα και στη δροσιά του λόφου (πάρτε ζακέτες)!
Πάρτε μια μυρωδιά ως τότε:

Δεν υπάρχουν σχόλια: