Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Πάρνηθα 16 Μαίου 2010

Πέρασε σχεδόν ένας μήνας όμως προσωπικά ακόμη θυμάμαι τις ξένοιαστες στιγμές της εκδρομής μας. Βέβαια με τις αμυχές ακόμη στα χέρια και στα πόδια μου δεν θα μπορούσε να γίνει κι αλλιώς. Είπα λοιπόν έστω και τώρα να ανεβάσω κάποιες φωτογραφίες. Να θυμηθούν όσοι ήρθαν και να ζηλέψουν όσοι δεν ήρθαν!

(Διελκυστίνδα)


(ομαδικό σχοινάκι)

(ομαδική ξάπλα)

(Αφού δεν μας φάγαν οι μέλισσες πάλι καλά...)


(και το ομαδικό φευγιό... γεμάτοι συναισθήματα και γεμάτοι αγκάθια, πετραδάκια στα παππούτσια και άλλα τέτοια ωραία...)


(Δυστυχώς δεν υπάρχουν καθόλου φωτογραφίες από το παιχνίδι της ημέρας που ήταν ομολογουμένως οι σημαίες! Τόσο πολύ συνεπαρμένοι από το παιχνίδι ήμασταν? Ή μήπως τόση ήταν η δίψα μας για νίκη? )

Άντε μήπως να κανονίζουμε την επόμενη σιγά σιγά...???
Ε κοκκινέουρες ??? Ε φευγαλέουρες???

Δεν υπάρχουν σχόλια: