Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Εκδρομή στην Πάρνηθα 12.09

Η ΕΜΥ και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης προσπαθούν να μας πανικοβάλουν,και με απώτερο σκοπό να ακυρωθεί η εκδρομή μας, λένε πως την Κυριακή 12.09 ο καιρός θα είναι βροχερός!

Και δεν μπορούμε να πούμε πως δεν θα είναι.. Υπάρχει περίπτωση να πάμε και να ψιχαλίζει, μπορεί και όχι βέβαια ! Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πάμε κιόλας καθώς στη Μόλα υπάρχει ένα πολύ όμορφο εκκλησάκι με τραπέζια σε υπόστεγο όπου θα φάμε όλα τα φαγητά του πικ νικ ! Καλοδεχούμενα λοιπόν κάθε είδους εδέσματα!


Επίσης όλοι θα έχουμε προμηθευτεί ζεστά ρούχα , ζακέτες και ό,τι άλλο επιθυμεί ο καθένας ! (σκούφους, κασκόλ, γάντια !)


Οι μυρωδιές της βροχής , η δροσερή ατμόσφαιρα.. Επιτέλους θα πάρουμε μια γεύση από Φθινόπωρο..

Δεν υπάρχουν σχόλια: