Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Το τουρνούα της Κυριακής


Η Κυριακή ξημέρωσε ηλιόλουστη και με ένα ελαφρύ αεράκι που έφτιαχνε τη διάθεση και του πιο απαισιόδοξου. Απο νωρίς μαζεύτηκαν στο χώρο πολλά άτομα με όρεξη για παιχνίδι, και με βλέψεις για μια μεγάλη διάκριση στο τουρνουά Σεπτεμβρίου. Πολλοί άρχισαν να προπονούνται, ενώ άλλοι είχαν προνοήσει να προπονηθούν απο την προηγούμενη μέρα προσβλέποντας σε μία καλύτερη απόδοση, άλλοι πάλι σίγουροι για τον εαυτό τους αράξανε απολαμβάνοντας την παρέα. Η αγωνία μεγάλωνε όσο περνούσε η ώρα και έρχονταν στο χώρο όλο και περισσότερα άτομα για να προστεθούν στη λίστα οπου είχε φτιαχτεί για την δημιουργία ομίλων. Δεν άργησε να τοποθετηθεί και το τραπεζάκι έξω στον πεζόδρομο, οπου προς μεγάλη μας έκπληξη έτυχε να είναι άδειος απο αμάξια όπως συνηθίζεται, και να γεμίσει απο καφέδες, μανταρινάδες και όμορφες συζητήσεις. 



Οι αγώνες εξελίχθηκαν με μεγάλη επιτυχία, και καλές επιδόσεις. Ωστόσο παρά τις καλές επιδόσεις,  και την μεγάλη προσπάθεια που επέδειξαν οι παίχτες, ο νικητής του τουρνουά Σεπτεμβρίου ήταν πάλι ο κύριος Μανώλης! Συγχαρητήρια στον για τρίτη συνεχόμενη φορά νικητή του τουρνουά, καθώς και σε όσους προκρίθηκαν. Ελπίζουμε να επαναληφθεί σύντομα το επόμενο τουρνουά και με μεγαλύτερη ακόμα συμμετοχή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: