Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2010

Για τα καλλιτεχνικά σήμερα - Κυριακή 14 Νοεμβρίου

Σήμερα δεν θα γίνουν τα καλλιτεχνικά όπως συνηθίζεται να γίνονται κάθε Κυριακή στις 5 το απόγευμα...καθώς είπαμε να κάνουμε ένα διάλειμμα αυτήν την βδομάδα μετά από την ολοκλήρωση της ετοιμασίας της παράστασης κουκλοθέατρου. Συνεχίζουμε ανανεωμένοι από την επόμενη βδομάδα, με νέες ιδέες! Όποιος έχει κάποια ιδέα συγκεκριμένη που θα ήθελε να κατασκευάσουμε - φτιάξουμε, μπορεί να στείλει και mail στο taxidixwrisxarti@gmail.com.
Όσο για την παράσταση κουκλοθέατρου, σύντομα θα ανακοινωθούν οι μέρες που θα ξαναπαιχτεί για όσους θέλουν να την παρακολουθήσουν και δεν πρόλαβαν!


Δεν υπάρχουν σχόλια: