Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Πρόγραμμα Ιανουαρίου 2011

Αργήσαμε αλλά είναι έτοιμο επιτέλους το πρόγραμμα του Γενάρη. Ευχόμαστε λοιπόν να ξεκινήσει όμορφα αυτή η χρονιά και για το Ταξίδι Χωρίς Χάρτη.
Όσον αφορά την παράσταση του κουκλοθεάτρου ακόμα δεν καταφέραμε να βρούμε τον απαραίτητο χρόνο για να την ξαναπαίξουμε αλλά αν κάτι αλλάξει θα υπάρξει ενημέρωση μέσα από το μπλογκ.
Για δείτε λοιπόν το πρόγραμμα και αν θέλετε στείλτε μας πως σας φαίνεται. Θα' ταν ωραίο να υπήρχε ένα "feedback". Θα' θέλατε ας πούμε να προστεθεί κάτι στα επόμενα προγράμματα; Στείλτε άφοβα τις ιδέες σας για κάτι που πιθανόν θα θέλατε να συμμετέχετε. Αυτά.
Κλασσικά κάντε κλικ στην εικόνα για να μεγεθυνθεί:
Σας περιμένουμε επομένως από την Κυριακή που μας έρχεται για πινκ πονκ το πρωί και το βραδάκι για μια προβολή σχετικά με την απαλλοτρίωση της γης στα Μέγαρα, που μπορεί να δώσει αφορμή για συζήτηση και για το επίκαιρο θέμα του ΧΥΤΑ στη Κερατέα. Κατά τα άλλα όποιος θέλει και μπορεί ας έρθει και νωρίτερα αφού ο χώρος θα είναι ανοιχτός από τις 19.00 για να τα πούμε, έτσι για το καλό της νέας χρονιάς, πριν ξεκινήσει η προβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: