Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Πρόγραμμα Απριλίου 2011

Έτοιμο το πρόγραμμα Απριλίου!
Δεν ξέρω πως μας ήρθε και βάλαμε αυτόν τον "πινόκιο" στο αφισάκι, αλλά μάλλον κάτι μας έβγαλε από Πρωταπριλιά. Αυτή τη φορά το πρόγραμμα είναι λίγο διαφορετικό. Βάλαμε κάποιους πιο συγκεκριμένους άξονες πάνω στους οποίους το Ταξίδι Χωρίς Χάρτη θα κινηθεί για αυτόν τον μήνα. Συνεχίζουμε λοιπόν με τα μαθήματα επεξεργασίας εικόνας σε εβδομαδιαία βάση, ξεκινάμε έναν κύκλο αναζήτησης και δημιουργίας πάνω στο stop motion animation και, τέλος,  αρχίζουμε έναν κύκλο θεατρικών σεμιναρίων. Τέλος βάλαμε και κάτι διαφορετικό που σκεφτήκαμε ότι ίσως να είναι ωραίο. Αλλά καλύτερα διαβάστε το προγραμματάκι. 

Κλασικά πατήστε πάνω στην εικόνα για να μεγεθυνθεί:


Τα λέμε λοιπόν και από κοντά! 
Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον χώρο του Τ.Χ.Χ. ή σχετικά με τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις μην διστάσετε να μας στείλετε mail στο taxidixwrisxarti@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: