Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Συλλογικό φαγοποτί: Ταξίδι στο Μεξικό !!!

Τη Δεύτερα του Πάσχα ξεκινάει ο κύκλος των γευστικών και όχι μόνο "ταξιδιών" μας σε διάφορες χώρες. Με οδηγό την γεύση, το φαγητό, την μουσική και την κουβέντα ,θα  γνωρίζουμε κάθε φορά και μία διαφορετική χώρα.
Το επίκεντρο μας για την συγκεκριμένη βραδιά θα είναι το Μεξικό. Ο χώρος μας θα στολιστεί ανάλογα, οι μουσικές θα μας ταξιδέψουν χιλιόμετρα μακρυά και η συζήτηση για την κουλτούρα, τις κοινωνικοπολιτικές συνθήκες και οτιδήποτε άλλο σχετικό, θα μας κάνουν να γνωρίσουμε ακόμα καλύτερα την χώρα.
Ετοιμάζουμε το μεξικάνικο φαγητό μας από το σπίτι, μαζεύουμε τις πληροφορίες μας για το Μεξικό και γύρω στις 8 αναχωρούμε !!! Όποιος θέλει να γίνει συνοδοιπόρος σε αυτό το ταξιδάκι μπορεί να έλθει και να συμμετέχει ελεύθερα. 



Υ.Γ Αν έχετε καμία καλή Μεξικάνικη συνταγή... το τραπέζι μας χωράει πολύ φαγητό!!!χαχα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: