Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Ενημέρωση...

Η συνέλευση του τ.χ.χ για τον μήνα Ιούνιο πραγματοποιήθηκε χθες στον χώρο. Συζητήθηκαν αρκετά θέματα το κλίμα θα έλεγα ήταν λίγο "καλοκαιρινό" αφού δεν είμασταν και πολύ συγκεντρωμένοι. Πηδάγαμε από το ένα θέμα στο άλλο. Παρόλα αυτά έγινε καλή κουβέντα... 

Οπότε και το πρόγραμμα του μήνα είναι ήδη στα σκαριά... Αυτόν τον μήνα δεν θα έχουμε εκπλήξεις :(  Γενικά λέμε να αράζουμε όποτε βρίσκουμε ευκαιρία στο πεζόδρομο της Αριστοβούλου και γιατί όχι να κάνουμε και τις προβολές μας όπως και τα άλλα δρώμενα, εκεί.

Μέχρι να αναρτηθεί το πρόγραμμα ας ακούσουμε άλλο ένα τραγουδάκι!


Δεν υπάρχουν σχόλια: