Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Πρόγραμμα Ιουνίου

Το πρόγραμμα Ιουνίου:

κάντε κλικ για μεγέθυνση

Γεια χαρά σε όλους!!! Όπως βλέπετε το καλοκαίρι μας υποδέχεται με χαλαρές δημιουργικές εκδηλώσεις, προβολές και άθληση. Γενικότερα όμως συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς τα μαθήματα επεξεργασίας εικόνας (έχουν γίνει όλοι ξεφτέρια έτσι...) και το εργαστήρι stop motion (προσεχώς νέο μικρό ταινιάκι...).
Μίας που πιάνουν σιγά σιγά οι ζέστες, είπαμε όσο μπορούμε να γίνονται οι εκδηλώσεις μας, έξω στο πεζόδρομο της Αριστοβούλου. Θα χαρούμε λοιπόν να σας δούμε και να τα πούμε και από κοντά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: