Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Για αύριο Κυριακή 23/10:

Αύριο Κυριακή στις 20.00 βάλτε τα καλά σας (που λέει ο λόγος) και ετοιμαστείτε για ένα μικρό ταξιδάκι στο κόσμο της λογοτεχνίας. Το βιβλίο που διάβασε αυτή τη φορά κάποιος και θέλει να το μοιραστεί μαζί μας ονομάζεται "Αν όχι τώρα πότε" και είναι του Primo Levi. Ελάτε να συνταξιδέψουμε και να μοιραστούμε τις σκέψεις μας... Φαντάζομαι πίνοντας κάτι ζεστό... 


Κατά τα άλλα όποιος πιθανόν επιθυμεί, αύριο, πριν την προγραμματισμένη εκδήλωση μπορεί να συμμετέχει στην τακτική συνέλευση του στεκιού όπου θα κουβεντιάσουμε για τις ανάγκες του χώρου και τις επόμενες εκδηλώσεις για τον μήνα Νοέμβρη. Για την συνέλευση ραντεβού στις 16.00. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: