Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Ενημέρωση

Εδώ και κάποιον καιρό έχουμε πει πως η διαχειριστική συνέλευση του στεκιού θα πραγματοποιείται πάντα την τελευταία Παρασκευή του μήνα. Όμως αυτή τη Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, δυστυχώς, λόγω κολλημάτων πολλών ατόμων που συμμετέχουν σταθερά στη συνέλευση, δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί. Επομένως η συνέλευση μεταφέρεται για την επόμενη Παρασκευή 2 Μαρτίου στις 20.30.  Περιμένουμε λοιπόν και όποιον άλλον ενδιαφέρεται σχετικά με το εγχείρημα του Ταξίδι Χωρίς Χάρτη να έρθει να συνδιαμορφώσουμε απόψεις και να συμπράξουμε στις επόμενες δράσεις μας.



Ως τοοοοότε όμως... Το Σάββατο αυτό 25 Φλεβάρη στις 12 έχουμε την καθιερωμένη καθαριότητα του χώρου. Ας έρθει κανείς να βοηθήσει, γιατί το μικρό μας στέκι έχει ανάγκη για να συνεχίσει να μας στεγάζει να ξεαραχνιάζετε που και που! Φέρτε ό,τι καθαριστικό μπορείτε να φανταστείτε, πανιά, σφουγγάρια κλπ κλπ αλλά και δημιουργικότητα προκειμένου να σουλουπώσουμε το στέκι, γιατί όχι και να το ομορφύνουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: