Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ στις 19.00 - ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ

«Bury my heart at Wounded Knee»
Περίληψη :
Μία ταινία σχετικά με τον αφανισμό του πολιτισμού των ινδιάνων. Η αλλοτρίωση ενός πολιτισμού με τελείως διαφορετικές αξίες από αυτές του δυτικού. Στην εποχή της γενικευμένης κρίσης (οικονομικής και κυρίως ιδεών) το παρελθόν του ανθρώπινου γένους είναι ένας καλός τόπος να αναζητήσει κανείς δεδομένα προς προβληματισμό.
Ελάτε να δούμε όλοι μαζί την ταινία και να κουβεντιάσουμε σχετικά με το θέμα.

 H είσοδος θα είναι ελεύθερη, όπως σε κάθε δραστηριότητα του χώρου.

Άντε και σιγά σιγά να φτιάχνει και ο καιρός, για να θυμηθούμε τις παλιές ωραίες μας βραδιές με ταινίες στον αγαπημένο μας πεζόδρομο!! ;) ...Μάλλον έχουμε καιρό ακόμη...


Δεν υπάρχουν σχόλια: