Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ !!!

 πατήστε πάνω στην εικόνα για μεγένθυση


Στην συνέλευση που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες, αποφασίσαμε ο Απρίλιος να είναι ένας μήνας αφιέρωμα στην πολιτιστική ανατροπή!

Ξεκινάμε με εκδήλωση - συζήτηση που θα γίνει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/4 στις 21.00, θα έχει τίτλο "Ο τυχαίος ξεπεσμός ενός γελωτοποιού" όπου με αφορμή την ομιλία του Ντάριο Φο στην Σουηδική Ακαδημία θα κάνουμε μία αναδρομή στην ιστορία των "γελωτοποιών" από τον Μεσαίωνα ως τώρα. 

Τις Παρασκευές μετά το Πάσχα, θα υπάρχουν δύο ταινιούλες. Μία που θα αφορά τον πολιτιστικό ακτιβισμό, και μία ταινία αυτοοργανωμένης παραγωγής. Περισσότερα θα μάθουμε σε επόμενες αναρτήσεις..

Παράλληλα θα συνεχίζονται κανονικά τα δύο εργαστήρια : STOP MOTION ANIMATION και τα μαθήματα ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ, όπου μαθαίνουμε και ετοιμάζουμε όμορφα πραγματάκια!

Όλες μας οι εκδηλώσεις είναι όπως πάντα με ελεύθερη είσοδο και συμμετοχή. Καλοδεχούμενες και οι γνώσεις του καθένα, διότι σκοπός μας είναι να μάθουμε, να σκεφτούμε και να ανταλλάξουμε σκέψεις και ιδέες για τα συγκεκριμένα θέματα!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: