Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

Προπαρασκευαστική συνέλευση για μήνα Ιούνιο

Καλησπέρα σε όλους και όλες!

Για τον μήνα Ιούνιο είναι πολλά αυτά που θα ετοιμάζονται στο στέκι επομένως θα χρειαστούν δύο συνελεύσεις για να συζητήσουμε πως θα τα καταφέρουμε. Αύριο Παρασκευή 25 Μαΐου στις 21.00 θα γίνει μία πρώτη προπαρασκευαστική συνέλευση, όπου θα γίνει ένας απολογισμός της χρονιάς που πέρασε, θα συζητηθούν θέματα γενικής φύσεως καθώς και θα πέσουν οι ιδέες για τις εκδηλώσεις Ιουνίου ενώ θα καταλήξουμε την κουβέντα μας την επόμενη Παρασκευή με πιο συγκεκριμένες πλέον θέσεις και αποφάσεις.  

Όπως πάντα η συνέλευση είναι ανοιχτή για όποιον επιθυμεί να συμμετέχει σε ένα εγχείρημα σαν το Ταξίδι Χωρίς Χάρτη και να εκφραστεί μέσα από αυτό.

Χαιρετούμε λοιπόν όπως πάντα με ένα τραγουδάκι:

Δεν υπάρχουν σχόλια: