Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012

Κι άλλη Κυριακή με Παραμύθια!


Ο κύριος "Ντούν ντουν Καραταντούν" έχει να σας ανακοινώσει ότι τα παραμύθια συνεχίζονται αυτή τη Κυριακή 21/10 στις 19.30 και σας περιμένει! Να δηλώσετε συμμετοχή λέει στο taxidixwrisxarti@gmail.com ή στο 6973636611. 

 Παραμύθια θα ειπωθούν
ιστορίες θ' ακουστούν
και καινούριες θε να βγουν
ΝΤΟΥΝ ΝΤΟΥΝ ΚΑΡΑΤΑΝΤΟΥΝ

Μετά την αφήγηση παραμυθιών (όποιος θέλει μπορεί να πει κι αυτός παραμύθι) ακολουθεί ένα παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους με αφορμή τα παραμύθια όπου παίρνουν όλοι μέρος. Σύνολο διάρκειας περίπου 2,5 ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: