Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Τον ουρανό κρατούμε και σας εξιστορούμε (παραμύθια για την αλληλοβοήθεια και άλλα τινά)

Εδώ και 4-5 Κυριακές, με κάποια διαλείμματα λόγω κινητοποιήσεων κλπ. το Ταξίδι Χωρίς Χάρτη γεμίζει με μουσικές και παραμύθια. Όσο πάει αυτές οι Κυριακές εμπλουτίζονται και τις φχαριστιόμαστε όλο και πιο πολύ. 

Αυτή τη Κυριακή 18/11 στις 19.30 στο γειτονικό μας εγχείρημα του "Συλλογικού χώρου για τη τροφή" Δωριέων 5 και Ταντάλου στα Α.Πετράλωνα θα αφηγηθούμε παραμύθια για την αλληλοβοήθεια και άλλα τινά. Μετά την αφήγηση θα ακολουθήσει φαγοπότι και κουβέντα για τη σημασία της συλλογικής κουζίνας.

Σας περιμένουμε...


Δεν υπάρχουν σχόλια: