Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

O ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΦΤΑΣΕ...!

Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους τους γείτονες, φίλους, αλλά και σε όσους συμμετέχουν στο στέκι ΤΑΞΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΗ..!!! με υγεία πάνω απ' όλα και πολύ πολύ δύναμη. Για πολλές νέες εκδηλώσεις, παραστάσεις, εργαστήρια, συζητήσεις και ότι αφορά και εκφράζει τον καθένα μας.

Να αντισταθούμε στην καταθλιπτική καθημερινότητα

Να αυτοοργανώσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας, με γνώμονα όχι το χρήμα, αλλά την διάθεση και την πρωτοβουλία του καθένα μας.

Να δρούμε σε κάθε είδους συνέλευση και να οργανώσουμε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Να αναζητάμε αλλά και να θυμόμαστε πάντα τι σημαίνει:
Συλλογικότητα, Αλληλεγγύη, Αλληλοβοήθεια, Οργάνωση, Επικοινωνία

Τέτοιοι χώροι να πληθαίνουν σε κάθε γειτονιά....
Να περνάμε και άλλες πολλές ευχάριστες στιγμές στο ζεστό και φιλόξενο στέκι της Αριστοβούλου 16 και να πληθαίνουμε αριθμητικά, αλλά και ουσιαστικά....

Ακολουθούν φωτογραφίες από το Χριστουγεννιάτικο εργαστήριο κατασκευών









Δεν υπάρχουν σχόλια: