Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2013

Σάββατο 9 και Κυριακή 10/2

Μετά από τις όμορφες  και δημιουργικές στιγμές που περάσαμε στο παιδικό στέκι Φτου Ξελευτερία αλλά και στο zp87 στα Εξάρχεια (θα αναρτηθούν αργότερα ενημερώσεις και φωτογραφίες) επανερχόμαστε στα γνώριμα μέρη μας...

Το Σάββατο λοιπόν όπως και κάθε Σάββατο πλέον στις 18.00 με 20.00 ή όσο μας πάει τέλοσπάντων το στέκι θα είναι ανοιχτό για να γνωριστούμε, για κουβεντούλα, καφεδάκι, κάνα πινκ πονκ άμα λάχει κλπ κλπ... 

Ενώ την Κυριακή 10/2 στις 20.30, μετά από καιρό θα κάνουμε προβολή επιλεγμένων ελληνικών και ξένων ταινιών μικρού μήκους! Οι παλιότεροι θα ξέρετε αλλά και οι πιο καινούριοι θα μάθετε... Προγραμματάκι ανα χείρας, "βαθμολογίες" και τέτοια.. Αλλά κυρίως ενδιαφέρουσες ταινίες και συζητήσεις. Σας περιμένουμε!

Μέχρι τότε... μουσικούλες από μας... 

Το πρώτο από τους πορτογάλους Dancas Ocultas με τα 4 διατονικά τους ακορντεόν:Ενώ το δεύτερο από τον Εσθονό συνθέτη, θρησκευτικής κυρίως μουσικής, Arvo Pärt: 


Δεν υπάρχουν σχόλια: