Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013

Σάββατο 6/4/2013 Διαχειριστική συνέλευση (μέρος β)

Το Σάββατο 6 Απρίλη στις 19.00 θα έχουμε το β μέρος της συνέλευσης μετά το προηγούμενο Σάββατο. Οι ιδέες και οι συζητήσεις που άνοιξαν είχαν ενδιαφέρον και έτσι αφήσαμε μερικές από αυτές για αυτή τη βδομάδα. 

Μέσες άκρες θα συζητήσουμε σχετικά με κάποιες νέες εκδηλώσεις που είναι στα σκαριά αλλά και πιο θεωρητικά θέματα σχετικά με ένα νέο κείμενο αυτοπαρούσιασης του εγχειρήματος του Ταξιδιού Χωρίς Χάρτη αλλά και κάποια θέματα επικαιρότητας.

Η συνέλευση είναι ανοιχτή και όποιος επιθυμεί μπορεί να παρευρεθεί να ακούσει - να συμμετέχει - να προτείνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: