Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Σχετικά με την σημερινή εκδήλωση με τον Δ.Λιβιεράτο

Υπενθυμίζουμε τη σημερινή εκδήλωση στο Ταξίδι Χωρίς Χάρτη σαν συνέχεια της θεματικής που έχουμε ανοίξει με τίτλο: "Κοινότητες του χθες και το σήμερα". 

Απόψε ο ιστορικός και αγωνιστής Δ.Λιβιεράτος θα μας μεταφέρει από την πολύχρονη εμπειρία του εικόνες και στιγμές από τις κοινότητες και τους αγώνες του χθες. Θα συζητήσουμε τη σημασία των συλλογικοτήτων διαχρονικά. 

Παρά την αμέριστη αλληλεγγύη μας στα εγχειρήματα αντιπληροφόρησης athens.indymedia.org, 98 Fm και Ένταση Fm ήταν δύσκολο να αναβάλλουμε την εκδήλωση για άλλη ημερομηνία οπότε θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Θα ξεκινήσουμε σίγουρα όμως με κάποια καθυστέρηση ώστε να προλάβουν όσοι θα συμμετέχουν στην απογευματινή πορεία αλληλεγγύης στο Μοναστηράκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: