Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Το σπίτι μυστήριο...

Σχεδόν σύσσωμο το ταξίδι χωρίς χάρτη αναρωτιέται τι είναι αυτό το πανέμορφο κτίριο με τα πλακάκια - 'εργα τέχνης κοντά στο λόφο του φιλοπάππου... Ας λύσει κάποιος αυτό το μυστήριο που πλανάται από τα άνω ως τα κάτω Πετράλωνα επιτέλους!!!!



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ.....

W....D +++++

Ανώνυμος είπε...

einai to spiti tou miki theodoraki... ;-)

Βαγγέλης είπε...

Παρακαλώ πολύύύύ μην εντείνετε το μυστήριο!!! Ποιός είστε κύριε ανώνυμε που πετάτε μια πληροφορία βόμβα χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις... Παρακαλώ εξηγήστε!!! Πρώτον δια την ταυτότητα σας και δεύτερον δια την πληροφορίαν που κρατάτε στα χέρια σας... :-Ρ

raslowbap είπε...

Ρε Βάγγελη μην ανακρίνεις το παιδί... Από ό,τι φαίνεται είναι ο μόνος/η που μπορεί να λύσει το μυστήριο...Για αυτό αν έχεις την καλοσύνη αγαπήτε/η φίλε/η δώσε μας λίγες πληροφορίες για το σπίτι.

Την καληνύχτα μου :)