Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

ΠΙΝΚ ΠΟΝΚ 13-06-10


Και ναι!!!! Μετά από 4-5 συνεχή τουρνουά πινκ –πονκ στο χώρο του ταξίδι χωρίς χάρτη σήμερα 13-06-10 έγινε το μεγάλο μπαμ. Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ο παίχτης nick-wizard κατάφερε να νικήσει τον 3 φορές πρωταθλητή κ.  Μ!!! το παιχνίδι είχε φιλικό χαρακτήρα αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν μειώνει την μεγάλη νίκη με 2-0 σετ στον σημερινό αγώνα. Το ταξίδι χωρίς χάρτη έχει εξασφαλίσει αποκλειστικές δηλώσεις του nick-wizard o όποιος μετά την λήξη του αγώνα είπε τα εξής : ‘’ πραγματικά σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για μένα, ο τόσος κόπος και η σκληρή προπόνηση έφεραν αυτή την μεγάλη νίκη ! ένα ρητό λέει : η αξία του ηττημένου δίνει μεγαλύτερη αξία στο επίτευγμα του νικητή!. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν στο πλευρό μου μέχρι τώρα (βασικά κανενας,ολοι ήταν εναντίων μου) και να στείλω ένα μήνυμα ότι επιτέλους να υπάρχει ποιο αντικειμενική διαιτησία, και να σταματήσει η εύνοια προς την γνωστή οικογένεια παιχτών.!!’’


Το ταξίδι χωρίς χάρτη ανανεώνει πλέον το ραντεβού του για το επόμενο τουρνουά πινκ πονκ στις 27-06-10 ( 11:00). Να είστε όλοι εκεί.

1 σχόλιο:

Βαγγέλης είπε...

Χαχαχαχαχαχα! Ουδέν σχόλιον κύριε της άλλης "γνωστής οικογενείας"!!! Πάντα τέτοια... Αν και δεν αναφέρατε ότι καποιος από την "γνωστή οικογένεια" εκδικήθηκε εκ των υστέρων! Πάντα τέτοιες ανατροπές λοιπόν να ευχηθώ στους αγώνες μας!