Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Για την προβολή στις 22/9

Το corporation αρκετά μεγάλο σε διάρκεια... Κι έτσι έγινε ένα διάλειμμα κάπου στα 3/4 της ταινίας.. Όμως αυτό το διάλειμμα αποδείχτηκε μοιραίο... Οι απόψεις δεν άργησαν να ακουστούν σχετικά με τα θέματα που έβαζε το ντοκιμαντέρ και αφού ακούστηκαν οι απόψεις δεν άργησαν και οι διαφωνίες. Κι αφού επιλέξαμε να κουβεντιάσουμε, η συνέχεια της προβολής δεν έγινε ποτέ. Η οποία απ' όσο διαπιστώνω έχει τελικά αρκετό ενδιαφέρον. Οπότε βάζω τα λινκ εδώ για όποιον θέλει να δει την συνέχεια από εκέι που μείναμε:

Κατά τ' άλλα ελπίζω να μην ξενερώνει κανείς με τις διαφωνίες που ήταν πολλές αλλά κατά τα άλλα ουσιαστικές, ίσως δεν προσεγγίστηκε σε κάποια πράγματα και τόσο καλά το θέμα, ίσως έγιναν κάποιες παρεξηγήσεις όμως σημασία έχει έστω και η ίδια η κουβέντα. Η ύπαρξη της δλδ. Πάντα μας δίνει κάτι αντίθετα με το αν δεν είχε γίνει. Τα λέμε!

1 σχόλιο:

raslowbap είπε...

Ωχχχχχχ ωχχχχχ ωχχχχχχ

Μια φορά δεν ήρθα και πλακωθήκατε; Χαχαχα. Πλάκα κάνω. Χρειάζονται και οι διαφωνίες που και που για εποικοδομητική συζήτηση.

Την καληνύχτα μου :)

Υ.Γ: Οι όποιες διαφωνίες μπορούν να λυθούν την κυριακή στο τραπέζι του πινκ πονκ...