Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Κυριακή 26/9 Τουρνουα Πινγκ Πονγκ

Καιρό είχαμε να παίξουμε οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε για ένα τουρναμεντ!!! Αύριο στις 11.00 θα φωταγωγηθεί το γήπεδο του ταξίδι χωρίς χάρτη! Ορίστε και η φωτογραφία του:

Σκεφτόμαστε βέβαια να πάρουμε και ένα δεύτερο όπου παίζουν 3 άτομα:


Πάντως προς το παρών ας βολευτούμε με το πρώτο με την μπάρα... Χεχε!
Λοιπόν άντε μαζευτείτε αρχάριοι και μη, με περισσότερα άτομα έχει πιο πολύ ενδιαφέρον.. Άσε που χρειάζομαι κανέναν σοβαρό αντίπαλο. Τα λέμε!

Υγ. Δεν ξενυχτάμε σήμερα ε!!!
Υγ2: Μόλις είδα (αν είναι ποτέ δυνατόν) ότι κάποιος "άλλος" ανέβασε  ταυτόχρονα με εμένα ένα άλλο post Για την αυριανή μέρα αλλά δεν πειράζει ας υπάρχει πολυμορφία στο κάλεσμα!

1 σχόλιο:

nick-wizard +++++ είπε...

Αγαπητέ κύριε συντάκτη του πρώτου post ( αυτό με τα τρελά τραπέζια ) , και μην ξεχνάμε μέλος της γνωστής οικογενείας πινκ πονκ ( δοσοληψίες με την διαιτησία , και διαστρέβλωση αποτελεσμάτων) , θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μην προκαλείτε με την συμπεριφορά σας ( περί σοβαρού αντίπαλου) γιατί ξέρετε τι σας περιμένει ( αποκλεισμός από το πρώτο σετ ). Όσον αφορά τα τρελά τραπέζια ,εγώ ο αυριανός πρωταθλητής του τουρνουά , δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να αγωνιστώ σε αυτά. ( αχαχούχα).
Τέλος πάντων, απ' οτι βλέπω η ατμόσφαιρα και το κλίμα πριν την διεξαγωγή του τουρνουά είναι αρκετά τεταμένη, γι' αυτό θα παρακαλούσα του φιλάθλους να μην προβούν σε ακρότητες κατά την διάρκεια του τουρνουά.