Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011

Come again in Spring...

Θυμόμαστε άραγε...τις όμορφες προβολές των μικρών μήκους animation που κάναμε στον χώρο? Τολμώ να πω ότι μου λείψανε... Μέσα σε ένα δίωρο είχαμε γεμίσει πραγματικά με τόσα συναισθήματα και σκέψεις...

Θυμόμαστε άραγε...τι είχαμε παραλείψει να δούμε λόγω διαφόρων δυσκολιών τότε?


Ένα σχετικό απόσπασμα: 
" Δυστυχώς τα χρόνια την έκαναν να μη θυμάται καλά...Ειρωνεία, ε; Να ζήσεις τόσες στιγμές και τελικά να μην τις θυμάσαι... Και εμείς που λέμε ότι οι αναμνήσεις είναι αυτές που μας κρατάνε ζωντανούς, με όποια συναισθήματα και αν μας αφήνουν;"

Οι αναμνήσεις γεννιούνται σαν αισθανόμαστε.
Οι στιγμές μας καθορίζονται από μια εικόνα, μια μυρωδιά, μία κουβέντα... 
Τα συναισθήματα είναι όμως, είναι αυτά που καθορίζουν την μνήμη μας.
Η μνήμη, ένας ουρανός κεντημένος με συναισθήματα.


-Βuttercups -

Δεν υπάρχουν σχόλια: