Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Kαι εχεί ενα φεγγάρι απόψε..!

Μια μέρα πριν την πανσέληνο της 19/01 το φεγγάρι ετοιμάζεται να μας μαγέψει για ακόμα μια φορά.
Και όπως είναι φυσικο το καταφέρνει..... 
(κλικ για μεγένθυση)

4 σχόλια:

Βαγγέλης είπε...

Έχω την αίσθηση ότι ξέρω ποιος ανέβασε αυτό το ποστάκι... Δεν αφήνουμε τις μαλακίες λέω εγώ... Το φεγγάρι είναι μόνο μια δικαιολογία. Η αλήθεια είναι ότι έχεις μαγευτεί από την καινούρια φωτογραφική και άσε τα ψόφια! Τώρα αυτόν τον τίτλο τι τον ήθελες και μας το χάλασες φέρνοντας στο μυαλό μας ένα ...φεγγαρόλουστο κέντρο νυχτερινής διασκέδασης (κοινώς σκυλάδικο), μου λες;;;

υγ. Σπεύδω να συμπληρώσω για να μην παρεξηγηθεί κάποιος καλός φίλος. Άκου "σκυλάδικο"! είναι κρίμα για τα σκυλάκια αυτός ο χαρακτηρισμός.

Nakoma είπε...

Κι ομως, φίλε Βαγγέλη, ο λόγος δεν είναι η καινούργια φωτογραφική μηχανή!!! Το άτομο που ανέβασε αυτή τη φωτογραφία κρύβει μέσα του (βαθιά!) ρομαντισμό και ευαισθησία...!! Πάντως πέρα απο το λόγο για τον οποίο τραβήχτηκε, δεν είναι υπέροχο το φεγγάρι??? Είναι μαγευτικό...αλλά μάλλον προαναγγέλει μια παγωμένη μέρα...πιο άσπρο δε το έχω ξαναδει...

Frosti είπε...

Χαχα, κι εγώ ξέρω ποιός ανέβασε το ποστάκι..
Ομολογώ ότι μαγέυτηκα κι εγώ από την καινούρια φωτογραφική μηχανή!! Χουχου! Ο τίτλος πράγματι το χαλάει αρκετά, φτάνει η διάθεση όμως, δεν πειράζει..
Πέρα από αυτά , το χειμωνιάτικο φεγγάρι είναι το πιο ωραίο για μένα.. Είναι το πιο λαμπερό, το πιο καθαρό του χρόνου, το ίδιο και τα (λιγοστά που βλέπουμε εμείς) αστέρια που το συντροφεύουν..

nick-wizard ++++ είπε...

Κύριε Βαγγέλη και κυρία Frosti απολαύστε αυτή την μαγική φωτογραφία και αφήστε τα περιττά σχολιάκια …….χαχαχα
Έμενα μου αρέσει παρα πολύ η φωτο, όποιος και να την τράβηξε του δίνω συγχαρητήρια.!!!