Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Σήμερα στο ταξίδι χωρίς χάρτη...

Σήμερα 7/2 στο ταξίδι χωρίς χάρτη θα γίνει η προβολή ταινιών και animation μικρού μήκους. Η αλήθεια είναι ότι πέρασε αρκετός καιρός από την τελευταία προβολή ταινιών  μικρού μήκους και από ότι φαίνεται μας έλειψε... Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν...Παρακάτω παραθέτω το πρόγραμμα της σημερινής προβολής:



1 σχόλιο:

Βαγγέλης είπε...

Ένα έχω να πω... I rule! Παρότι στο κρεβάτι του πόνου χαίρομαι ιδιαίτερα που το ταινιάκι που εγώ πρότεινα για προβολή τελικά πήρε τους περισσότερους ψήφους... Κατά τ' άλλα παιδιά τα ταινιάκια υπάρχουν στο χώρο γιατί τα θέλω κι εγώ να τα δω! Αν και θα' πρεπε με κάποιο τρόπο να γίνει απευθείας σύνδεση με ταξίδι χωρίς χάρτη ώστε να τις δω ταυτόχρονα. Τέλοσπάντων...