Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Πρόγραμμα Μαρτίου 2011

Το πρόγραμμα Μαρτίου 2011:

  Ο μήνας δεν έχει τελειώσει ακόμη και μετά το πέρας των θεατρικών παραστάσεων συνεχίζουμε με τις εκδηλώσεις που προέκυψαν από αυτήν αλλά και με άλλες δραστηριότητες. Αναλυτικότερα για τις κουβέντες σχετικά με την παράσταση εδώ.

   Επιπλέον αυτόν τον μήνα θα ξεκινήσουν τα σεμινάρια επεξεργασίας εικόνας, θα συνεχιστεί ο κύκλος των θεατρικών παιχνιδιών, αλλά και οι καθιερωμένες δραστηριότητες του χώρου, όπως προβολές και αγώνες πινκ-πονκ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: