Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Πρόγραμμα Μαΐου 2011

Το πρόγραμμα του Μαΐου είναι έτοιμο. Αυτό το μήνα έχουμε μπόλικα πραγματάκια! Συνεχίζουμε με πολύ όρεξη τα μαθήματα επεξεργασίας εικόνας, τις συνευρέσεις για το stop motion animation, τα θεατρικά σεμινάρια που έχουν αρχίσει να αποκτούν πολύ ενδιαφέρον όπως και τα "ταξίδια" μας στις διάφορες χώρες... Τέλος βάλαμε και περισσότερο πινκ πονκ μετά από καιρό ώστε να ιδρώσουμε και λιγάκι και να περάσουμε και πιο χαλαρές στιγμές μιας που πήξαμε με τα μαθήματα!!! Πλακίτσα! 

Η αλήθεια είναι ότι ήδη από κάποιους συμμαθητές στα μαθήματα έχει ακουστεί κάτι για κοπάνες για μπάνια και για αποχή την ώρα του μαθήματος για ρακόμελα στην Τρώων! Για μαζευτείτεεε! Άντε βάλαμε και πινκ πονκ για διάλειμμα! Πατήστε για να μεγεθυνθεί η εικόνα και να δείτε το πρόγραμμα:


Κατά τα άλλα αυτό το Σάββατο 7 Μαΐου το παιδικό στέκι "φτου ξελευθερία" εγκαινιάζει την ενσωμάτωση του παιδικού στεκιού στην κατάληψη Πικπα και από τις 12 θα είμαστε κι εμείς εκεί να παίξουμε με τα παιδιά, να γνωριστούμε και να χαρούμε το ανοιξιάτικο αυτό πρωινό ενώ θα παίξουμε και την μίνι παράσταση κουκλοθεάτρου "Το πολύτιμο πεπόνι και η μεγάλη μουσταρδί καταιγίδα"! Είναι ευκαιρία να την δει και όποιος δεν είχε προλάβει την πρώτη και μοναδική φορά που παίχτηκε.

Τέλος να πούμε ότι κάτι σκαρώνουμε για το τέλος του μήνα προκειμένου να γιορτάσουμε (λιγάκι καθυστερημένα βέβαια) τον έναν χρόνο Ταξίδι Χωρίς Χάρτη! Οπότε έχετε το νου σας... Τα λέμε και από κοντά λοιπόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: