Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2011

Προβολή ταινιών μικρού μήκους και animation αποψε στις 20:30


Μπορεί να πιάσανε οι ζέστες, αλλα έχουμε και μεις τον τρόπο να περάσουμε ωραία αυτό το βραδάκι της Κυριακής ακόμα και μέσα στο κέντρο της Αθήνας... Ελάτε σήμερα για θερινό σινεμά στον πεζόδρομο της Αριστοβούλου στις 20:30.Θα δούμε επιλεγμένα ταινιάκια μικρού μήκους και animation μικρού μήκους.

Δείτε και μερικές φωτογραφίες απο την προηγουμενη προβολή για να ζηλέψετε (αν και δυστυχώς δεν είχαμε τα μέσα και έτσι τραβήχτηκαν απο κινητό)


Δεν υπάρχουν σχόλια: