Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Ενημέρωση...

Σιγά σιγά φεύγει και ο Ιούνιος και κρίνεται αναγκαία μία "κλασσική" ενημέρωση...

Να ενημερώσουμε λοιπόν ότι έκλεισε την Δευτέρα που μας πέρασε ο κύκλος των μαθημάτων επεξεργασίας εικόνας. Πιστεύω ότι μετά από 10 μαθήματα περίπου (αν δεν κάνω λάθος), έχουμε να λέμε ότι καλύψαμε πολύ καλά το αντικείμενο της επεξεργασίας εικόνας και μάθαμε πολλά πράγματα για την χρήση του photoshop, εννοείται στην πράξη. Το σημαντικότερο βέβαια είναι ότι όσοι παρακολούθησαν, μπορούν πλέον να κάνουν συνθέσεις και διορθώσεις εικόνας. Αυτά για τα μαθήματα επεξεργασίας εικόνας, από Σεπτέμβρη βλέπουμε πως θα εξελιχθούν τα μαθήματα αυτοφόρτωσης και αν θα ξεκινήσει κάποιος νέος κύκλος.

Όσο για τις συναντήσεις stop motion animation, τα εργαστήρια έχουν τελειώσει άτυπα και οι συναντήσεις της ομάδας θα ανακοινώνονται πλέον από το μπλογκ και τον πίνακα ανακοινώσεων έξω από το τ.χ.χ.  

Γενικότερα τα πράγματα στο χώρο είναι λίγο πεσμένα τελευταία, από την μία λόγω των κοινωνικοπολιτικών γεγονότων-αναταραχών που ζούμε τελευταία, που μας κάνουν να είμαστε διαρκώς στο πόδι, αλλά και λόγο του ότι εκκρεμούν κάποιες απολογιστικές κουβέντες για το στέκι...έχει μπει και το καλοκαίρι λίγο στην μέση, που όπως και πέρσι ανακτούμε τις δυνάμεις μας... Όπως και να έχει μόλις υπάρξει κάτι καινούργιο θα γίνει και η σχετική ενημέρωση...έως τότε...




Δεν υπάρχουν σχόλια: