Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Συνέλευση Σεπτέμβρη

Με όμορφη, μεγάλη παρέα ολοκληρώθηκε η πρώτη προβολή για την φετινή σεζόν. Γελάσαμε - φάγαμε - ήπιαμε και κουβεντιάσαμε. Ο πεζόδρομος της Αριστοβούλου είναι ό,τι πρέπει για τις προβολές και η δροσούλα των τελευταίων ημερών κάνει ακόμη πιο ιδανικές τις βραδιές. Ελπίζω και σε άλλες προβολές έξω όσο ακόμα προλαβαίνουμε τον καλό καιρό... Θα το εισηγηθώ στην συνέλευση! χεχε! 

Η συνέλευση για τον μήνα Σεπτέμβρη θα γίνει την Τρίτη 30 Αυγούστου στις 20.30. Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει και τον ενδιαφέρει το εγχείρημα του Ταξίδι Χωρίς Χάρτη μπορεί να παρευρεθεί. Η συνέλευση είναι ανοιχτή. 

Σίγουρα θα συζητηθούν οι βλέψεις μας, τα σχέδια μας πάνω κάτω για τη νέα σεζόν, θα βγάλουμε το πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον μήνα Σεπτέμβρη και οτιδήποτε άλλο προκύψει... 

χμ... να πω το κλασσικό;;; Θα το πω: Καλο Χειμώνα!!

Ε, και να μην βάλουμε, που έχουμε καιρό κι ένα ωραίο τραγουδάκι; Βάζω λοιπόν αυτό που πρόκειται να γίνει ost του χώρου για τον επόμενο καιρό... Καλή ακρόαση:


Δεν υπάρχουν σχόλια: