Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Επιστροφή στο τ.χ.χ. Προβολή ταινίας: "Φτηνά τσιγάρα" Παρασκευή 26/8 στις 21:00

Το καλοκαίρι φτάνει αισίως στο τέλος του και έτσι επιστρέφουμε σιγά σιγά στο ταξίδι χωρίς χάρτη με μία προβολή. Την παρασκευή 26/8 στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί η προβολή της ταινίας του Ρένου Χαραλαμπίδη "Φτηνά Τσιγάρα".

Η υπόθεση στα γρήγορα:
"Στην καλοκαιρινή Αθήνα του 1999 ένας ξένοιαστος και αντιφατικός περιπατητής συλλέγει τις καλύτερες στιγμές μιας πόλης που η θερινή ραστώνη την κάνει ανάλαφρη και μαγική.  Καταδικασμένοι έρωτες και κωμικοτραγικές συναντήσεις έρχονται να αναμετρηθούν με το σκληρό αλλά και λυτρωτικό χιούμορ της καθημερινότητας.  Μικρής εμβέλειας πυροτεχνήματα, ιδανικά για μια τρομερή αλλά εφήμερη λάμψη."

Η προβολή θα γίνει στο πεζόδρομο της Αριστοβούλου. Σας περιμένουμε για την πρώτη προβολή της καινούριας "σεζόν"!!!


3 σχόλια:

Διαπορος είπε...

Πολύ καλό το αφισάκι!

* Κωνσταντίνα * είπε...

Τι λέτε ρε παιδιά? Θα βάλετε αυτή την ταινία και θα λείπω εγώ??? Τη στηρίζω ακράδαντα!!! Σας στέλνω τα φιλιά μου και θα τα πούμε απο βδομάδα από κοντά!! Καλή αρχή (μετά το καλοκαίρι)!!!!

Βαγγέλης είπε...

Είδες φωτεινό, έκανα αφισάκι τελείως κομέρσιαλ! Έτσι, ρίξαμε λίγο το επίπεδο και την κουλτούρα για να προσεγγίσουμε τους "πελάτες" !Χαχα!

Κων/να είπαμε να ξεκινήσουμε έτσι πιο χαλαρά και με ευχάριστη διάθεση, άντε λοιπόν, καλή ευκαιρία να συντομεύεις τις μακροχρόνιες διακοπές σου!