Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Eργαστήρι Stop Motion Αnimation - Πρώτη συνάντηση 14/9 20:00 - Το πορτατίφ

Από αυτήν την τετάρτη (14/9) ξεκινά ο νέος κύκλος συναντήσεων της ομάδας Stop motion animation. 
Οι συναντήσεις για τον μήνα Σεπτέμβριο θα γίνονται κάθε τετάρτη στις 20:00.

Σε αυτήν την συνάντηση:
Αρχικά θα παρακολουθήσουμε κάποια βίντεο σχετικά με το Stop motion animation και τις διάφορες τεχνικές που ακολουθούνται και στην συνέχεια θα αποφασίσουμε για τις νέες δραστηριότητες της ομάδας κουβεντιάζοντας θέματα σχετικά με νέες ιδέες, σενάριο, υλοποίηση και οτιδήποτε σχετίζεται με την δημιουργία μιας ταινίας μικρού μήκους.

Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν...ασφαλώς και δεν είναι αναγκαίο να έχετε τεχνικές γνώσεις σχετικές με το stop motion, αφού το εργαστήρι λειτουργεί με την λογική της αυτομόρφωσης. Άλλωστε αυτές είναι και οι προπαρασκευαστικές συναντήσεις της ομάδας για φέτος.

Εξυπακούεται ότι η συμμέτοχη είναι ελεύθερη, όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις μας.

Παραθέτω το μικρό ταινιάκι που είχε γίνει πριν το καλοκαίρι στο ταξίδι χωρίς χάρτη.

Το πορτατίφ

* Μουσική: Les Fragments De La Nuit - Le Scarabee Bleu

Δεν υπάρχουν σχόλια: