Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Αναβολή/Ενημέρωση για το εργαστήριο S.M animation 28/9

Αυτή την τετάρτη δυστυχώς έχουν προκύψει διάφορα θέματα λόγω των απεργιών κτλ. Ετσι εφόσον το εργαστήρι θα γινόταν μετ' εμποδίων λέμε να αναβληθεί για την άλλη βδομάδα.

Όπως έχουμε ξανααναφέρει, φέτος το εργαστήρι έχει απώτερο σκοπό την υλοποίηση ενός μικρού project stop motion, αυτό είναι δύσκολο να γίνει εφικτό αν δεν υπάρχει μια βασική έστω σύσταση ατόμων. Για αυτό προσπαθούμε να οργανώσουμε κάπως το όλο θέμα. 
Την τετάρτη 5/10 θα ήταν καλό λοιπόν όσοι/όσες ενδιαφέρονται, να παρευρεθούν γιατί πρέπει σιγά σιγά να γίνει πίο σαφές ποιοι/ποίες θα συμμετέχουν, προκειμένου να μπορέσουμε να συντονιστούμε καλύτερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: