Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011

Σύντομα το πρόγραμμα Οκτωβρίου (ενημέρωση για stop motion σήμερα)

Το πρόγραμμα Οκτωβρίου είναι στα σκαριά... Προς το παρών σήμερα έχει συνάντηση η ομάδα stop motion στις 20.00 ... όσοι πιστοί προσέλθετε ...
 Σήμερα θα δοκιμάσουμε να φτιάξουμε πάλι κούκλες με ένα διαφορετικό υλικό αυτή τη φορά αντί της απλής πλαστελίνης, θα παρακολουθήσουμε και πάλι κάποια ταινιάκια μικρού μήκους (stop motion) καθώς και θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε τον τρόπο που δουλεύεται ένα σενάριο.
Μέχρι να είναι έτοιμο το πρόγραμμα λοιπόν, θα σας κρατήσουμε παρέα, αυτή τη φορά όχι με τραγουδάκι, όπως συνηθίζουμε, αλλά με ένα animation μικρού μήκους. 
Προς προβληματισμό λοιπόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: