Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011

Πληροφορίες για εξόρμηση στην Πάρνηθα 11/12


Αισίως επιστρέφουμε ξανα στις εκδομούλες που τόσο μας έλειψαν και στην αγαπημένη μας Πάρνηθα. Ενημερωτικά λοιπόν το πρόγραμμα της εξόρμησής μας έχει ώς εξης:

Την Κυριακή στις 10:00 έχουμε συνάντηση έξω από το στέκι και στις 10:30 το αργότερο αναχώρηση.

Η εκδρομούλα θα συμπεριλαμβάνει πεζοπορία σε δασικό δρόμο και μονοπάτι, στάση για φαγητό και παιχνίδι και επιστροφή το απόγευμα.
Το μονοπάτι ειναι πανέμορφο και εύκολο. Η πεζοπορία συνολικά θα είναι περίπου 4 με 5 ώρες ανάλογα τους ρυθμούς μας.

Απο κεί και πέρα φροντίστε να φοράτε άνετα και ζεστά ρούχα, κατάλληλα παπούτσια για πεζοπορία (όχι κάτι ιδιαιτερο ωστόσο), να έχετε καμιά αλλαξιά (ειδικά στην περίπτωση του παιχνιδιού), κανα μπουκάλι νερό (έστω άδειο που θα γεμίσουμε από πηγή), φαγητό(!!!!), κανα φακό, σακίδια για να μην κουβαλάμε στα χέρια.

Όσον αφορά τις διαθεσιμότητες ή για άλλες λεπτομέρειες σχετικές για την εκδρομή στέλνετε mail στο taxidixwrisxarti@gmail.com ως την Παρασκευή και καλό θα είναι όσοι διαθέτουν αυτοκίνητα να ενημερώσουν εγκαίρως γιατι δυστυχώς μπορει να υπάρχει πρόβλημα με τα αμάξια και να μην χωράμε(δυστυχώς το τ.χ.χ δεν διαθέτει πουλμανάκι, πλάκα θα είχε!!!). Παρόλα αυτά πιστεύω οτι θα τα βολέψουμε και δεν θα υπάρξει πρόβλημα!

Καλή εκδρομή!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: