Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Πρόγραμμα Δεκεμβρίου 2011

Έτοιμο το πρόγραμμα του Δεκέμβρη! Πατήστε να δείτε σε μεγέθυνση:



Αυτή τη φορά ετοιμάζουμε κάποιες εκδηλώσεις πιο κεντρικές για τον Γενάρη που χρειάζονται χρόνο προετοιμασίας οπότε το πρόγραμμα προέκυψε πιο χαλαρό με αρκετές προβολές και εννοείται συνεχίζοντας τα εργαστήρια που ήδη πραγματοποιούνται στο στέκι.

Όμως αυτό το μήνα, μετά από καιρό, και με την αφορμή που μας δόθηκε από το φωτογραφικό οδοιπορικό του προηγούμενου μήνα, έχουμε και εξόρμηση στην Πάρνηθα! Δηλώστε συμμετοχή ή ρωτήστε για λεπτομέρειες μέσω του mail ! Σύντομα θα ανέβει και το ακριβές πρόγραμμα της εξόρμησης στο blog.

Τέλος, εκτός του προγράμματος, ενημερώνουμε ότι θα παιχτεί και μία ακόμη προβολή σήμερα Τετάρτη 7/12 στις 20.00: Zabriskie Point του Αντονιόνι. Όπως πάντα με καλή παρέα και ενδιαφέρουσες συζητήσεις.


Σας περιμένουμε όλους να τα πούμε από κοντά από σήμερα κιόλας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: