Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Τετάρτη, 9 Μαΐου 2012

Σήμερα στους δρόμους της παράδοσης...

Σήμερα η ομάδα παραδοσιακών χορών πάει Φιλοπάππου. Λίγο ο ανοιξιάτικος καιρός, λίγο η ανοιξιάτικη διάθεση και λίγο η ανοιξιάτικη πείνα....μας έκαναν να αποφασίσουμε να πάρουμε τα ταπεράκια μας και  τα βουνά για να χορέψουμε εκεί!  

Όποιος άλλος θέλει λοιπόν και έχει τη διάθεση για χορό μπορεί να'ρθει μαζί μας! Από τις 20.00 το στέκι θα παραμείνει ανοιχτό ως τις 20.30 όπου όλοι μαζί θα μαζέψουμε τα συμπράκαλα μας για να ξεκινήσουμε για τον λόφο. 

Τα λέμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: