Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Λίγα νέα...

Να κάνω πρωτοβουλιακά μια μικρή ενημέρωση. Πιθανόν κάποιοι να είχαν ακούσει, από στόμα σε στόμα, γιατί επίσημα ανακοίνωση δεν είχε βγει, ότι σήμερα το βράδυ θα κάναμε κάποια προβολή. Για να μην γίνει καμία παρεξήγηση και πάει κανείς στο στέκι και περιμένει, η προβολή τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί. 
Τα άτομα της συνέλευσης έχουν πέσει σε βαθύτατη περίσκεψη καθότι υπάρχουν πολλές δυσκολίες δια την λειτουργία του στεκιού και στο άμεσο (ελπίζουμε) μέλλον θα ανακοινώσουμε τα νέα μας. Ως τότεεε... μαντέψτε... ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΑ:



Η μπάντα ελληνική, μιας που είμαστε σε περίοδο που τονίζουμε συνεχώς την εντοπιότητα μας... Μήπως να σκεφτούμε σοβαρά να βάλουμε μικρή ελληνική σημαιούλα να ανεμίζει σε μια γωνιά στο Blog ;;; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: