Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΚΥΡΙΑΚΗ 11/11 19.30 ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ


ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΞΙΣΤΟΡΟΥΜΕ
 Παραμύθια για την αλληλοβοήθεια και άλλα τινά

Είναι εύκολο να μιλήσεις για την αλήθεια; Και υπάρχει για τον καθένα μία αλήθεια ξεκάθαρη πάντα; Κάποιες φορές ίσως τη συναντάς χωρίς να το περιμένεις κρυμμένη, κρυμμένη ας πούμε σε ένα παραμύθι.



Για άλλη μια Κυριακή (11/11) στις 19.30 θα μεταφερθούμε σε άλλους κόσμους και εποχές, που όμως πολλά μας ψιθυρίζουν και για το σήμερα, αφηγούμενοι παραμύθια. Όλοι όσοι μαζευτούμε και συνταξιδέψουμε θα συμμετέχουμε μετά σε ένα θεατρικό παιχνίδι. Περίπου δυόμιση ώρες θα διαρκέσουν μαζί αυτά τα δύο. Επειδή ο χώρος είναι μικρός, καλό θα ήταν να δηλώσει συμμετοχή όποιος ενδιαφέρεται, είτε με μέιλ στο taxidixwrisxarti@gmail.com είτε στο τηλέφωνο 6973636611.


Κόκκινη κλωστή δεμένη
Ξετυλίγεται και πάλι
Όποιος θέλει ας κοπιάσει
Στων παραμυθιών τη ζάλη

Είναι κάπως βολικό
Κάλτσες να' χετε στην τσάντα
Έτσι θα αφήσουμε όλοι
Τα παπούτσια μας στην μπάντα


Κι αν κανείς καλοσκεφτεί
Μια δική του ιστορία
Να 'ρθει για να μας την πει
Να πληθύνει η μαγεία!





Δεν υπάρχουν σχόλια: