Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Τα τελευταία νέα πριν μπει ο Δεκέμβρης

Γεια χαρά σε όλους και όλες!

Το στέκι μας χρειάζεται συντήρηση και οργάνωση οπότε αυτό το Σάββατο 1/12  στις 12.00 καλωσορίζουμε το νέο μήνα με καθαριότητα παρακαλώ παρακαλώ και ότι άλλο προκύψει για να ανανεώσουμε την εμφάνιση του στεκιού εξωτερικά και εσωτερικά βεβαίως καθώς χρειαζόμαστε και μία ανανέωσις! 


Όλα αυτά πάντα συνδεόνται με φαγητό, κουβεντούλα. Είναι μία καλή ευκαιρία να βρεθούμε παρέα και να γνωριστούμε για όσους δεν έχουν ξανάρθει αφού είναι μία πιο χαλαρή ημέρα...

Ευπρόσδεκτα υλικά που πιθανόν χρειάζονται πχ χαρτιά, λάμπες, σαπούνια, καθαριστικά,γάντια, ποτήρια - πιάτα πλαστικά και ότι άλλο σκεφτεί ο καθένας...Θα'ταν πολύ ωραίο αν υπάρχουν καθόλου φυτάκια να φυτέψουμε έξω στις ζαρντινιέρες που έχουν μείνει σχεδόν άδειες τον τελευταίο καιρό!

Κατά τα άλλα το πρόγραμμα για τις εκδηλώσεις της επόμενης περιόδου αναμένεται από στιγμή σε στιγμή...

Δεν υπάρχουν σχόλια: