Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

ΔΥΟ ΚΙΘΑΡΕΣ...και μια μικρή ιστορία...


Στο κοινωνικό πολιτιστικό στέκι Ταξίδι Χωρίς Χάρτη την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου στις 21.30 θα παρουσιαστεί η τελευταία εκδήλωση για το 2012. Μπορεί τα κάλαντα να μην τα πούμε αλλά θα φιλοξενηθεί μία μουσική βραδιά από δύο κιθάρες..που θα μας οδηγήσουν σε μια μικρή ιστορία! Περίπου πριν από ένα χρόνο είχαμε απολαύσει δύο παρόμοιες παραστάσεις κλασικής κιθάρας.
Είσοδος όπως πάντα ελεύθερη, αλλά είναι απαραίτητη η κράτηση στο 6908291112 λόγω περιορισμένων θέσεων.
Θα τα πούμε από κοντά λοιπόν....και μέχρι τότε καλά να περάσετε αυτές τις μέρες!!!

2 σχόλια:

*Κωνσταντίνα* είπε...

Άντε ανυπομονούμε να δούμε τις εκπλήξεις της Γιάρρας!!!! :P

Βαγγέλης είπε...

Ηταν πολύ όμορφη βραδιά, μπράβο παιδιά! Κρίμα να μην είναι και μεγαλύτερος ο χώρος να χωρούσε και περισσότερος κόσμος. Κι έτσι όμως, το στέκι πάντα παραμένει ένας ζεστός και δημιουργικός τόπος. Περιμένουμε κανένα απόσπασμα από τη βραδιά.