Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΔΥΟ ΚΙΘΑΡΕΣ...και μια μικρή ιστορία... Ανταπόκριση

Γεια χαρά,
Τα ηχητικά αποσπάσματα από την βραδιά είναι έτοιμα! Ευτυχώς αυτήν την φορά φροντίσαμε να ηχογραφήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να που ήρθε η στιγμή να πάρετε μια γεύση από το περίφημο "Guitar Duo" και τις βραδιές κιθάρας που γίνονται στο ταξίδι χωρίς χάρτη!

Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια....καλή ακρόαση!!!




Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το κείμενο που μοιράστηκε στην εκδήλωση


Και παρακάτω μπορείτε να ακούσετε και να κατεβάσετε μια ηχογράφηση του Summertime του G.Gershwin που είχε γίνει παλαιότερα στο ταξίδι χωρίς χάρτη από τον Σωτήρη και τον Στέφανο.




Καλή δύναμη σε όλους/όλες


1 σχόλιο:

gian gian είπε...

aaa!! mpraaavooo! k se sena kurie X. thanks gia thn hxografish k to videaki... xexe an k aplo, mou arese.