Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΠΕΡΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ...

Αυτό το Σάββατο 27 Απριλίου και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί στο Ταξίδι Χωρίς Χάρτη η διαχειριστική συνέλευση. Όπως πάντα είμαστε ανοιχτοί σε καινούργια άτομα, σε καινούργιες ιδέες. Η συνέλευση μας δίνει τη δυνατότητα να μπορέσουμε να συζητήσουμε και να συνδιαμορφώσουμε οτιδήποτε μας απασχολεί σε σχέση με το στέκι.
Ήδη μας περιμένουν πολλά καινούργια πράγματα, που μας έχουν προταθεί, ή που μπορούν να προκύψουν ως συνέχεια από τις εκδηλώσεις του προηγούμενου μήνα.. Όλα αυτά το Σάββατο λοιπόν...

Ακολουθεί αποκλειστική εικόνα από το αδιαχώρητο των συνελεύσεών μας...


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η εικόνα με το τσιμπούσι ίσως ταιριάζει καλύτερα :)
Μ.