Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Τρίτη, 30 Απριλίου 2013

Μ. Τρίτη και Τρίτη του Πάσχα με πλέξιμο;


Τη Μ. Τρίτη (30/4) στις 19:00 θα κάνουμε επανάληψη στις βασικές πλέξεις με βελόνες και βελονάκι και... οτι άλλο προκύψει! Ευκαιρία να θυμηθούμε οι παλιοί και να έρθουν νέοι πλέκτες και νέες πλέκτριες για να γνωριστούμε και να (μ)πλέξουμε τις γνώσεις ή τις μη γνώσεις μας!

Φέρτε μαλλιά, κουβάρια, βελόνες, βελονάκια και ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι που θα σας συναρπάσει!!!

Ωστόσο, την Τρίτη του Πάσχα δε θα πραγματοποιηθεί συνάντηση πλεξίματος λόγω πολλών απουσιών των ήδη συμμετεχόντων. Μην ξεχνάτε όμως...εξάσκηση...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: