Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013

Παρασκευή 10/5 στις 19.30 Θεατρικό παιχνίδι: "Στην χώρα των ανάποδων"


Φορέστε άνετα ρούχα και κάλτσες και ελάτε για ένα ακόμη θεατρικό παιχνίδι με θεματολογία "τα αντίθετα". Πως ένας ήχος, μία εικόνα γίνεται θεατρικό; Πως οι θεατές γίνονται ηθοποιοί και το αντίθετο; Πότε ένας υπάλληλος απολύει το αφεντικό του; 

Έμπειροι και μη με την διαδικασία του θεατρικού παιχνιδιού ελάτε για να γνωριστούμε, να προβληματιστούμε, να πλησιάσουμε ο ένας τον άλλον να γίνουμε μια ομάδα που θα γυρίσει τον κόσμο "ανάποδα"! Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να στείλετε στο taxidixwrisxarti@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: