Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Ταξίδι στην Αργεντινή - Αφιέρωμα στο Tango

Αύριο Κυριακή 12 Μαΐου στις 19.30 και μετά σας περιμένουμε για το πέμπτο κατά σειρά ταξίδι μας! Μετά το Μεξικό, την Κίνα, την Τσεχία και την Τουρκία σειρά έχει .... η Αργεντινή! Και πώς θα μπορούσε να λείπει το αργεντίνικο tango από την βραδιά... Αναλυτικά:
 
Συλλογικό φαγοπότι:
Κάθε φορά επιλέγουμε μία χώρα. Αυτή γίνεται επίκεντρο για μία βραδιά. Στολίζουμε τον χώρο ανάλογα, ακούμε μουσικές της χώρας, συζητάμε για την κουλτούρα,τις κοινωνικές και πολιτικές ιδιαιτερότητες και ό,τι άλλο σχετικό και όλα αυτά με την συνοδεία ethnic φαγητού που φέρνει ο καθένας από το σπίτι του. Αυτή τη φορά περπατάμε στα πλακόστρωτα σοκάκια του  Buenos Aires δοκιμάζοντας γεύσεις από παραδοσιακά αργεντίνικα πιάτα.

Αφιέρωμα στο Tango:
Ανακαλύπτουμε την ιστορία του χορού και κάνουμε τα πρώτα μας βήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: