Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Αναμένοντας τον Σεπτέμβρη στο Ταξίδι Χωρίς Χάρτη

   Το καλοκαίρι σχεδόν πέρασε και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Δυστυχώς το μπλόγκ είχε παραμεληθεί λίγο αφού από ότι φαίνεται το είχαμε ρίξει στα μπάνια. Ελπίζουμε ότι η ενημέρωση, τώρα που τελείωσαν τα παιχνίδια στην άμμο, (όχι για όλους μας βέβαια,χαχα!) να γίνεται πιο συχνά.
   Από τις παραλίες στο ταξίδι χωρίς χάρτη λοιπόν και ήδη έχουν αρχίσει οι κουβέντες για αυτά που είχαμε αφήσει στην άκρη για τον Σεπτέμβρη. Αναμένονται οι καθιερωμένες προβολές, καθώς βέβαια και όσα ετοιμάζονταν όπως το παραστασάκι – κουκλοθέατρο (που περικλείει την κατασκευή κουστουμιών, σκηνικών, ίσως κι άλλων κούκλων, αλλά και την ολοκλήρωση της ιστορίας). Επίσης υπάρχουν πολλές ιδέες προς υλοποίηση για κατασκευές, από την ομάδα κατασκευών και σύντομα θα γίνει η αναζήτηση των αναγκαίων υλικών. Εννοείται πώς όποιος ενδιαφέρεται και έχει όρεξη για καλλιτεχνικά, κουκλοθέατρο, κατασκευές, προβολές, κουβέντα είναι καλοδεχούμενος.
  Πολύ σύντομα λοιπόν θα γίνει η ανασύνταξη και ο προγραμματισμός αυτών αλλά και άλλων δραστηριοτήτων στο ταξίδι χωρίς χάρτη. Μέχρι τότε ευχόμαστε καλές τελευταίες βουτιές και μην ξεχάσετε τις μάσκες σας στις παραλίες !!!




2 σχόλια:

Βαγγέλης είπε...

Που είναι η μάσκα μουυυυυυ;;;;;
:-(

Χάρης είπε...

Στο κάλαμο Λευκάδας, όπου και το μυαλό σου!!! Χαχαχα δεν ήταν τυχαίο το κλείσιμο του ποστ...τσίμπησες βλέπω!